Ad
loading...

Farma 7 Učesnici

Farma 7: Ovo su svi učesnici imanja u Lisoviću! Rijaliti Farma 7 počela je večeras, a 28 učesnika uselilo se na imanje u Lisoviću gde će se naredna 4 meseca boriti za glavnu nagradu od 50 000 evra.

Farma 7 takmičari

Nakon samo 45 dana od završetka prethodne sezone, na televiziji Pink večeras je počela Farma 7, koja će po svemu sudeći biti veoma intresantna i drugačija od svih do sadašnjih sezona. Četiri grupe od po sedam učesnika smenjivali su se u studiju u Šimanovcima, a nakon što su se predstavili publici krenuli su put Lisovića, gde ih je dočekao Ognjen Amidžić. Mnogi učesnici rekli su da će biti “haos“, pojedini su otrkili da na imanje dolaze sa nemarom da pokažu svoje pravo lice, dok je većina došla da pobedi.

Učesnici rijalitija Farma 7 su: Natalija i Sani iz grupe FX, Dušica Grabović, Miki Mećava, Ceca Jovanović, Kristina čanković. Živojin Žika Đorđević, Gagi Đogani, Maja Mijanović, Filip Đukić, Stefan Despot, Gorana Goga Aleksić, Aleksandra Blagojević, Milan Đorđević Crni, Stefan Jakovljević, Nemanja Milenković MC N, Ivona Negovanović Cuca, Čedo Đačić, Rajko Horiszont, Veselin Donkić, BAne Đokić, Marina Perazić, Zorica Marković pevačica, Zoran Pantović Čipi, Zorica Marković, Velibor Džarkovski i Vesna Zmijanac. Šou počinje!