Ad
loading...

Uživo Pink Farma (VLC plejer)

TV Pink uživo gledanje, kvalitet slike i tona je odličan, bez seckanja i zastajkivanja
Farma uživo se može gledati samo kada je ima na TV Pinku, a za 24 sata uživo gledanje rijalitija Farma kliknite u meniju sajta na TV Pink reality kanal (24 sata Farma live stream)

TV Pink Uživo – Farma 7 Uživo (ažurirani linkovi)

Link 1 – TV Pink Uživo, 24h online prenos: TV Pink Uživo OVDE KLIK
Link 2 – Farma Reality TV Pink, 24h online rijaliti kanal: Farma Reality Uživo OVDE KLIK
Link 3 UVEK RADI – Farma Uživo – Farma 7 Uživo gledanje: Farma 24h Online Gledanje OVDE KLIKUPUTSTVO – kako da gledate stream na ovoj stranici:
Za neometano gledanje rijalitija Pink Farma na ovoj stranici neophodno je da ovu stranicu otvorite u MOZILI tj. Firefox pretraživaču, a onda i a imate instaliran VLC media plejer.

NAPOMENA: Da bi ste gledali Velikog brata u ovom plejeru morate imati instaliran VLC plejer. Instalacija je veoma laka, ne traje duže od 1 do 2 minuta.

Detaljno uputstvo, sa slikama, kako instalirati VLC plejer se nalazi na ovoj stranici: UPUTSTVO VLC PLEJER INSTALACIJA

NAPOMENA – najčešći problemi

Ukoliko vam se umesto slike pojavi prazan ekran sačekajte 10 do 20 sekundi i ako nakon nekog vremena i dalje ostane ovako, samo kliknite na taster F5 na tastaturi i sačekajte da se ponovo učita stranica. Ukoliko i dalje nema slike, ponovite ovo par puta dok se ne pojavi slika. Ako se slika i dalje ne pojavljuje, onda kanal trenutno nije dostupan ili je strim preopterećen, pa je potrebno u meniju sajta odabrati opciju UŽIVO FARMA kako bi odabrali neki drugi stream.